5 eenvoudige uitspraken over schoonmaak vacatures UitgelegdWij bieden een full time functie met conform CAO richtlijnen. Het team kan zijn jong en enthousiast en staat open wegens vernieuwing. Indien jij denkt dat het je andere stap in je carriére is, dan nodigen wij je uit teneinde ons mail betreffende motivatie en cv te sturen m-zwart@hotmail.com tva dhr. M. Zwart.

Het verzorgen over de administratieve afhandeling over luchtvracht en een bovendien horende documenten. Het verwerken en verifiã«ren over aan- en afvoergegevens en dit registreren over afwijkingen.

Een afhandelingsbedrijf op Schiphol kan zijn WerkCentrale Holland op zoek naar gemotiveerde medewerkers welke aan de slag wensen op Schiphol als loods medewerkers.

Houd jij van sleutelen en ben jouw niet bang om vieze handen te krijgen? Ben je zoekende naar welke vaste baan voor 37,5 uur ieder week? WerkCentrale Nederland kan zijn opzoek naar ons storing, onderhouden, elektromonteur welke alleen mag werken voor een productiebedrijf in Amsterdam (Coenhavens).

Progress Events kan zijn een festival in de vrijetijdsindustrie betreffende ons nadrukkelijke focus op vernieuwing, ontwikkeling en dit regelen over horeca, activiteiten en evenementen in eigen beheer (personeel, locaties, activiteiten, concepten, marketing en risico). Wij beschikken over twee horeca locaties, Café De Toeter en het Catshuys. Bij mooi alweer is het verder mogelijk teneinde vanaf maart t/m oktober lekker te genieten op één aangaande onze geweldige nabijgelegen terrassen, waarvan daar zelfs één op dit dek over een woonboot Ludina in het historische centrum aangaande Groningen kan zijn gesitueerd.

We leveren ons boeiende functie in een informele werkomgeving over een ambitieuze bedrijf die overvloedig in sporten is. Dit salaris kan zijn conform horeca CAO . Vanwege meer informatie over die functie kunt u contact opnemen met de heer Naastwonende (050) 3116951

De Drie Gezusters zoekt persoon welke borden hoog mag houden! Wat heb jouw: - Zin teneinde de horeca te (leren) werken - Frisse representatieve look en houding - Ons team mentaliteit en flexibele instelling Wat krijg je: - Flexibele uren en elke week uitbetaald - Opwindend, divers team en juiste werksfeer - Mogelijkheid tot doorgroei tot medewerker bediening Het ga je doen: Zonder je roept dat drankjes en gerechten ook niet op tafel, wat betekend dat jij ons heel belangrijke baan hebt! Je zorgt vanwege dit proper- en netjes behouden van de tafels en het eethuisje. Je loopt lekker enorm een zaak via aangaande een keuken en de bar naar de gasten. Jij serveert een gerechten en zorgt tevens weer dat deze, als de gasten klaar zijn, vacatures overheid ook wederom netjes weggehaald worden. Je leert al die gerechten kennen en brengt ze betreffende een glimlach tot tafel. Ons lach kan zijn ingewikkeld betreffende je gezicht te vegen en het ontdekken een gasten zo opwindend met je! Heb je de passende instelling, doch nog niet voorheen met een dienblad gelopen ofwel gewerkt in de horeca?

Indien je ons interessante vacature tegenkomt, sla die op in jouw profiel, opdat je eenvoudig via je computer kan solliciteren.

Een bedrijf op Schiphol zoeken we fulltime vrachtwagenchauffeurs voor dit cateren betreffende vliegtuigen.

• Een bereidheid teneinde in een bediening te werken. Het receptiewerk staat immers centraal echter jouw moet immers kunnen inspringen als bedieningsmedewerker.

Diep kan zijn een levendig eethuisje in een binnenstad van Groningen betreffende een fijne ambiance en relaxed sfeer een echt banket en ons goed drinkglas wijn. Diep bezit een terras juiste schuitendiep en een binnentuin.

We zoeken jonge enthousiaste parttime collega's wegens het versterken betreffende dit bedienings-team met Restaurant Houdt aangaande Bunkeren.

Eetcafé Moeke Vaatstra is een knus en sfeervol Eetcafé, gelegen in een betreffende de mooist plaatsjes over Groningen, Zuidwolde. Wij zijn 6 dagen ieder week open wegens lunch, borrel, diner, buffetten en partijen en beschikken aan ons groot terras.

Met een totaal reeks medewerkers van verdere vervolgens 54.000 wereldwijd levert dit bedrijf services in de afhandeling in een luchtvaartindustrie. Het vormt hun een een van een grootste afhandelaars in een luchtvaartindustrie ter aarde.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige uitspraken over schoonmaak vacatures Uitgelegd”

Leave a Reply

Gravatar